Vloeke en beskerming


 

 

 

 

 

 


 

Dit is die seël van Andromalius van Goetia. Hierdie demoon kan slegte mense hanteer.

 

Vloeke en verbanning van moeilikheidmakers … Ek hou nie van die onderwerp van vloeke nie, maar dit beteken nie dat ek geen ondervinding het nie. Ek verkies ander tipe towerspreuke wat ‘n lekker lewe skep.

As jy ‘n moeilikheidmaker in jou lewe het wat jou lewe versuur, kan ek jou van die moeilikheidmaker bevry. Dit is nie wys om ‘n persoon baie erg te vloek nie, tensy hulle dit regtig verdien (vir ‘n misdaad wat gepleeg is).

Aangesien ek baie ondervinding het in toorkuns met dooie militêre personeel, verstaan ​​ek hoe gevaarlik dit is om ‘n persoon soos ek te vloek.

Baie mense in besigheid het dalk baie hoë beskerming soos ek. Om hierdie rede is ek nie lus om wraakrituele namens my kliënte in besigheid uit te voer nie.

Wraak is jou eie probleem. Ek hou daarvan om ander soorte towerkuns te doen:

wettige geregtigheid magie

beskerming magie

magie om gesteelde goedere terug te gee

Dit is ‘n baie goeie idee om my disklimiet hieronder te lees.

 

 


 

My blog

 

Afrikaanse blog