Eiendom, beleggingsportefeuljes en hoë inflasie: die beste dooies en demone vir jou


 

 

 

 

 


 

Demon Bune word in die Goetia beskryf en dit is sy seël.

 

Eiendomsverhandeling en beleggings kan problematies wees gedurende tye van hoë inflasie. Hierdie pos is vir mense wat soos my kliënte is en hul wins wil maksimeer.

Winste kan groot wees in hierdie tak: vanaf 10 000 USD per maand en land op 25 000 USD per maand. Wel, dit is wat ‘n skaam man soos een van my kliënte sal begeer.

As jy baie ervare is op die gebied van handel, het jy dalk ‘n begeerte om selfs meer te verdien. Maar dit lyk of die hoë inflasie in die VSA en Europa en ook die komende resessie groot struikelblokke vir handelaars is.

Ek het gedink dat ouens soos makelaars nie betrokke raak by die beoefening van heksery nie. Ek was verkeerd. Verskeie van my kliënte van banke en soortgelyke werkplekke roep demone op en sluit selfs finansiële ooreenkomste met demone.

 

 

 


 

Eiendom, beleggingsportefeuljes

en hoë inflasie:

die beste dooies vir jou

 

As jy vashaak en nie groot winste maak in tye van hoë inflasie nie, moet jy dooie bankiers ontbied. Jy moet dooie mense ontbied wat alles geweet het van:

eiendom

beleggingsportefeuljes

die wêreldekonomie

hoë inflasie

mark ineenstorting

aandele

besigheid

Dit is baie belangrik om langtermyn vriendskappe met hierdie dooie mense te vorm. Vir ongeveer 10 jaar ontbied ek twee dooie mans wat in die finansiële sektor gewerk het.

Een van hulle was ‘n direkteur van ‘n bank en die tweede was ‘n baas en het ‘n finansiële afdeling by ‘n groot bank regeer. Een van hierdie mans was my minnaar en ons was al amper 30 jaar saam.

Jy hoef nie te vrees dat jy die dooies sal steur nie. Die dooies geniet intellektuele take wanneer hulle om hulp gevra word. Jy kan selfs die dooie mense as minderjarige gode beskou wat op die gebied van finansies, belasting en besigheid spesialiseer.

Jy moet ‘n petisie aan die dooies skryf en hulle vra om jou te help om 4 of 5 vergaderings per dag met jou kliënte te hou, met die versoek dat ten minste 2 van hierdie vergaderings winsgewende transaksies tot gevolg sal hê.

My kliënte vrees dat die dooies hul lewenskrag sal suig. Al hierdie kinderlike vrese is onsin.

Dooie bankpersoneel voed nie op ‘n lewende mens se lewenskrag nie, want hierdie dooie mense is hoogs opgevoed en het ander agendas – hulle wil intellektueel aktief wees en werk deur die kliënt se brein en liggaam te gebruik.

Jy moet geld towerspreuke met demone en die dooies gooi, en kyk of hierdie geeste jou kan help om wins te maak.

 

 

 


 

Eiendom, beleggingsportefeuljes

en hoë inflasie:

die beste demone vir jou

 

Murmur, Bune

& Clauneck

 

 

Demon Murmur word in die Goetia beskryf en dit is sy seël.

 

Die beste demoon om rituele met dooie bankpersoneel te hou, is die demoon Murmur. Maar aangesien demoon Bune die beste geld-demoon van die Goetia is, en ook ‘n nekromansie demoon, roep ek die dooies in die teenwoordigheid van Bune.

Demon Clauneck van Grimorium Verum is ook ‘n goeie gelddemoon. Maar Grimorium Verum gee verkeerde inligting oor hierdie demoon: dat as jy ‘n ooreenkoms met hierdie demoon sluit, Clauneck jou dadelik ryk sal maak.

Om ryk te word is ‘n geleidelike proses. Selfs nou tydens die Corona-krisis is ons inkomste dalk min of meer plat, maar ons weet ons is ryk mense. Ons was voorheen ryk en voel steeds so.

Bune is goed. Ek het een kliënt van China gehad. Die vrou het ‘n besigheid gehad en ek het ‘n geldtower met Bune vir daardie vrou gegooi. Na 6 maande het die vrou met my in aanraking gekom. Hieronder is haar storie.

 

 

Kliënt storie

 

 

Demon Bune word in die Goetia beskryf en dit is sy seël.

 

Liewe Lucifera, ek is jou volgeling. Jy is so kragtig. Jy het my baie gehelp. Dankie vir jou geldmagie vir die familiebesigheid. Bune het baie sakegeleenthede en wonderwerke geskep, en kliënte en bestellings het toegeneem.

Baie geld! In die tydperk van ekonomiese stres was die inkomste nie sleg nie, so ek het van kar verander. Ek waardeer Bune baie.

Anonieme kliënt van China

 

 

Lucifer, Lucifuge Rofocale

& Mephistophilis

 

 

Dit is die seël van demoon Mephistophilis van die Black Raven.

 

Ek is seker jy ken Lucifer. Hy is die Duiwel. Mephistophilis is ook ‘n demoon onder Lucifer. Mephistophilis het my baie geluk gegee met geld net voor die uitbreek van Corona.

Ek het meevallers van geld ervaar en ek het ‘n goeie 5-syfer-inkomste per maand (in Sweedse krone) verdien.

Ek het meer geld gemaak as ‘n man en dit was my oorwinning. Maar moenie sê ek is ryk nie! Ek is nog nie ryk nie. Die belasting en lewenskoste is hoog in Swede! Ek het ‘n groot bedrag as belasting betaal en moedeloos geraak.

Toe Corona die wêreld tref, het ek ‘n skerp afname in die aantal van my kliënte gesien: hulle het geen werk gehad nie.

Ek het Mephistophilis en ander demone ontbied en hulle gevra om my besigheid te lei. Die demone het my gelei om my webwerwe wêreldwyd uit te brei: Ek het selfs Suid-Afrika en Namibië onder my webwerf.

Lucifuge Rofocale is ‘n Aartsdemoon en hy is ook ‘n demoon onder Lucifer. Lucifuge Rofocale is ‘n baie kragtige demoon en hy weet alles wat verband hou met winste.

 

 

Purson

 

 

Dit is die seël van demoon Purson van Goetia.

 

Purson help om kliënte raak te sien. Vandag sien my kliënte my raak en nie andersom nie. Maar voor die Corona was ek baie aktief op sosiale media. Purson het my gekeer om gereeld op sosiale media te plaas.

Ek het die stem van Purson in my droom gehoor. Die demoon het verduidelik: “Jou toekomstige kliënte is nie op Facebook nie. Hulle sal na jou webwerwe kom en jy sal hulle herken as jou kliënte.”

 

 

 


 

My blog

 

Afrikaanse blog