Barzabel, die demon van Mars: moedmagie vir ‘n kaketoe


 

 

 

 

 


 

Dit is die talisman van Mars.
Barzabel het ‘n seël. Die seël is deel van die planetêre talisman van Mars. Dit is die talisman van Mars.

 

Barzabel kan diere help om baie dapper te word deur hul fobiese gedrag te genees. Dit was ná ‘n ritueel met Marbas en demon Gusion, ek het tot ‘n gevolgtrekking gekom dat Barzabel my fobiese voël kan bemagtig.

Daar is risiko’s verbonde aan hierdie soort towerkrag op diere. Hoekom? Ná my ritueel met Barzabel het die voël erge paniekaanvalle begin ervaar. Die demoon was besig om die vrese uit die voëls se psige te verdryf.

Die voël het ook verskriklike woedende tantrums gehad en het van woede geskree. Maar soos die tyd verbygegaan het, en dag na dag, het my troeteldier kalmer en kalmer geword.

Ek het sulke toorkuns op my voël gedoen met die hulp van Ipos van Goetia. Die gevolge was tydelik en na ‘n paar maande het my kaketoe weer skaam en bang geword.

Dit is ook ‘n feit dat my voël ‘n baie skerp bek het en hy kan ‘n hele deur afkou as hy te dapper raak en in ‘n kou-bui kom.

Toe ek Marbas en Gusion ontbied het, het ek die probleem met my voël verduidelik. Ek het ‘n Roosbors-kaketoe, en hierdie tipe voël ly dikwels aan ‘n genetiese gedragsafwyking.

Die voël is bang vir alles en almal behalwe ek, twee speelgoed en sy kosbakke. Hy gil die hele dae paniekbevange as ek nie langs sy hok is nie.

My kaketoe ly ook aan skeidingsangs, ten spyte van die feit dat hy amper 17 jaar oud is. ‘n Paar jaar gelede het die voël amper al sy vere uitgepluk, maar Marbas en Heramael het hierdie vernietigende gedrag gestaak.

Kortom, my Rose Breasted Cockatoo is ‘n aaklige troeteldier! Die voël is fobies, hard, skree dag en nag, en gee nie om om te praat, lag of sing nie.

Dit het saam met my stem gelag en gepraat tot op die ouderdom van agt. Nadat die voël sy agtste verjaardag gevier het, het hy al hoe meer fobies geword.

 

 

 


 

Barzabel: hoe kan

hierdie demoon help?

 

 

Dit is die planetêre talisman van Mars met die seëls van Mars, Barzabel en Graphiel.
Dit is die planetêre talisman van Mars met die seëls van Mars, Barzabel en Graphiel.

 

Daar word gesê dat Barzabel oorlogvoering en gevegskuns onderrig en ‘n mens baie suksesvol maak in petisies. Dit is waar as Mars gunstig is in jou geboortekaart en ook in die lug wanneer jy die planetêre talisman van Mars skep.

Daar word ook gesê dat as Mars in ‘n slegte posisie in jou geboortekaart is en tydens die skepping van die planetêre talisman van Mars, die uitkoms van jou towerkrag sleg sal wees. Jy sal ‘n slegte einde hê, maar jy sal deur mense gevrees word.

Dus, die seël van Barzabel is net ‘n deel van die planetêre talisman van Mars. Hierdie talisman is astrologies van aard en moet geskep word wanneer Mars direk is, wanneer die maan in ‘n vurige teken of enige ander goeie teken is, wanneer die maan groei, vol of kwyn (dit hang af van jou doelwit).

Hierdie talisman is ook soos tweesnydende swaard, want dit kan jou bemagtig of vernietig. Maar wat ook al met jou gebeur, jou vyande sal jou vrees, want Barzabel leer gevorderde beskerming toorkuns.

 

 

Hier is ‘n kort video oor die talisman van Mars.

 

 

 


 

Barzabel: magiese materiale

 

 

Dit is 'n ritueel met Lucifer, Barzabel en Graphiel. Hierdie magie is vir my troeteldier gedoen.
Dit is ‘n ritueel met Lucifer, Barzabel en Graphiel. Hierdie magie is vir my troeteldier gedoen.

 

Jy sal nodig hê:

‘n wit kers (jas met olyfolie en rol in High John the Conqueror)

die seëls van Mars, Barzabel en Graphiel (Mars behoort in ‘n goeie lugposisie te wees)

aanbiedinge vir Lucifer, Barzabel en Graphiel

‘n papierpop van die troeteldier

‘n digitale foto van die troeteldier

‘n lourierblaar (vir moed), Hoë Johannes die Oorwinnaar (veg teen diepliggende vrese), duizendblad (gee moed), heuning (kry ‘n soet bui), roos (verleen plesier), kaneel (skenk plesier en genesing)

vere of pels van die troeteldier

servette, geskenkpapier, ‘n klein sakkie en ‘n papierplaatjie

jou petisie aan Barzabel

 

 

 


 

Barzabel:

my brief aan die demon

 

In my verlede het ek baie toorkuns met Barzabel gedoen. Hy is een van my gunsteling demone en hy het my baie dapper gemaak, my geleer oorlogvoering met die geeste van dooie soldate, en my gehelp om hul liefde en beskerming te verkry.

Ek het my petisie aan Barzabel soos volg geskryf:

“Liefste Barzabel! Dankie dat jy my baie dapper gemaak het, dat jy my magiese oorlogvoering geleer het en dat jy my van ‘n astrale beskermer voorsien het.

Maak asseblief my skaam Rose Breasted kaketoe dapper en baie selfversekerd. Verander my fobiese voël in ‘n vreeslose voël.

Gee hom die moed wat hy nooit gehad het nie. Help asseblief my voël om te ontspan in die plesier van die lewe en moedig hom aan om te praat in plaas van om heel dae lank te skree.

Moedig die voël aan om vir my sy vermoëns te wil wys, met sy vere te wys, met my stem te lag en soos ’n trotse volwasse voël te gedra.”

 

 

 


 

Barzabel: die moedsritueel

vir die troeteldier

 

 

Dit is moed toorkuns vir diere. Jy sien: 'n papierpop van die voël, my petisie, die seëls van Mars, Barzabel, Graphiel en kruie.
Dit is moed toorkuns vir diere. Jy sien: ‘n papierpop van die voël, my petisie, die seëls van Mars, Barzabel, Graphiel en kruie.

 

Ek het Lucifer, Barzabel en Graphiel ontbied en die doel van die ritueel verduidelik. So dit is wat jy moet doen:

steek die kers aan

doop die pop van die troeteldier en die vere

Smeer heuning op die papierpop van die troeteldier en gooi die bogenoemde kruie uit. Moenie jou petisie verbrand nie. Dit is genoeg as jy jou petisie aan Barzabel lees, die papier vou en dit onder die papierpop van jou troeteldier plaas.

Die seëls van Mars, Barzabel en Graphiel word onder die petisie en die papierpop van die troeteldier geplaas. Dit alles word in servette en geskenkpapier toegedraai.

Hierdie klein pakkie word in ‘n klein sakkie geplaas. Dit is ‘n goeie idee om ‘n datumplaatjie aan die sak te hang. Maar hoe gereeld kan hierdie towerspreuk herhaal word? Jy kan die towerspreuk na drie maande herhaal.

 

 

Ek bêre die papierpop van die siek pasiënt in sulke lapsakke.
Ek bêre die papierpop van die siek pasiënt in sulke lapsakke.

 

Barzabel is nie gevaarlik as jy hom op ‘n wyse benader en slegs met die doel van selfbemagtiging nie. Maar Barzabel kan ‘n nadeel vir jou wees as die planeet Mars in ‘n slegte posisie in jou geboortekaart is. My Mars is goed.

Ek het ‘n wens dat die telers van huisdiere eienaars voorsien van die presiese tyd van die diere se geboorte- en geboortekaarte!

Ek sal die inligting in die geboortekaart van my kaketoe gebruik om die beste planetêre talisman vir hom te kies.

In gevalle wanneer ons diere genees, is dit baie belangrik dat die troeteldier ‘n beskermheer het. My voël het die demoon Marbas as sy dokter. Ek raadpleeg altyd Marbas wanneer dit kom by die genesing van my kaketoe.

 

 

 


 

My blog

 

Afrikaanse blog