Finansiële ooreenkomste met Lucifer: moet jy jou siel aan die Duiwel verkoop of nie?


 

 

 

 


 

Dit is die seëls van Lucifer en Clauneck van die Grimorium Verum.

 

Finansiële ooreenkomste met Lucifer en sy demone is baie gewild. Meer en meer mense raak bewus van Lucifer en sy demone, en raak geïnteresseerd in die godsdiens van hekse.

Daardie beginners, wat ‘n verdrag met Lucifer en sy demone wil sluit, dink dikwels dat hulle hul siel aan die Duiwel moet verkoop. Hierdie mense het ‘n Hollywood-prentjie van Lucifer in hul gedagtes.

In hierdie pos wil ek finansiële ooreenkomste met Lucifer bespreek, die idee om die siel aan die Duiwel te verkoop in ruil vir baie geld, en die voor- en nadele van hierdie transaksies met Lucifer.

 

 

 


 

Finansiële ooreenkomste

met Lucifer: Ek was ryk …

 

Geld kan slegs deur werk of ‘n besigheid kom. Ek glo nie in lotery geluk nie. Diegene wat nuut is vir Lucifer en sy demone, glo dikwels naïef dat Lucifer vir hulle groot bedrae geld sal gee.

Natuurlik kan heksery met Lucifer en sy demone meevallers van geld skep en dit is ook moontlik om die inkomste geleidelik baie te verhoog. Ek het ook die nare kant van pakte met Lucifer ervaar.

Lucifer het my met geld oorlaai ná my ooreenkoms met hom. Maar dan, ek weet nie wat in die astrale gebeur het nie: Lucifer het skielik die invloei van geld geblokkeer.

Ek was baie kwaad vir Lucifer en ek het hom baie uitgeskel. Ek het sy robbe uit protes weggegooi. Na ‘n rukkie het Lucifer vir my ‘n droom gewys en my droom het baie vir my verduidelik.

Jy sien, as klein kinders word ons deur ons ouers in sekere finansiële modelle geprogrammeer. Ek is geprogrammeer om my plek te ken en om nooit te droom om baie meer te verdien as ‘n goed betaalde man wat ‘n hemp en ‘n das dra nie.

Hierdie geloofstelsel het die goeie resultate van die finansiële pakt gekanselleer. Sodra ek soveel begin verdien het soos ‘n goed betaalde man wat ‘n hemp en ‘n das dra, het die invloei van geld skielik opgehou.

Die invloei van maklike geld het op ‘n baie vreemde manier gestop. Ek het in daardie tyd ‘n sakevennoot gehad. Ons kon nie meer baie geld maak nie, want een of ander onbekende mag het ons pad versper. Dit was gedurende die jaar 2020.

Ons het besluit om te skei: Ek neem my blogs na Asië en Duitsland (want ek glo die toekoms is daar) en die sakevennoot stig ‘n maatskappy vir mense in besigheid.

Ek het ook ‘n bewonderaar gehad wat Lucifer aanbid het en ooreenkomste met hom gesluit het. Daardie man het dieselfde fiasko ervaar met betrekking tot geld. Daardie man het vir my gesê:

“Ek word binnekort ’n miljoenêr, want ek gebruik jou finansiële breinspoelsnitte van Youtube. Geld kom nou so maklik na my toe vandat ek my onderbewussyn begin herprogrammeer het met die hulp van jou bevestigings vanaf Youtube.”

Na 6 maande het die man weer met my kontak gemaak en hy was amper gebroke. Dit was tydens die ineenstorting van die aandelemark in 2020. Al die geld wat hy deur handel op die aandelemark gekry het, het in waarde weggesmelt.

Die oplossings in sulke gevalle is om op te staan, die mislukkings af te stof en vorentoe te beweeg in die lewe. Na ‘n rukkie sal die geld weer begin inkom, want ons sal aanhou bevestig dat ons ryk is.

 

 

 


 

Finansiële ooreenkomste

met Lucifer: is dit die moeite

werd om die siel te verkoop?

 

 

Demon Lucifer word in die Grimorium Verum beskryf en dit is sy seël. Ek gebruik net hierdie seël.

 

Ek het nog nie my siel aan Lucifer verkoop nie. Ek weet dat die demone en die geeste van die dooies werklik is. Finansiële transaksies met Lucifer en sy demone is baie ernstige transaksies.

’n Gees van ’n verliefde dooie persoon het tydens die ritueel vir my gesê: “Ek sal vir jou wag totdat jy sterf en na my toe kom.” Nadat ek hierdie belydenis van die dooie man gehoor het, het ek ‘n bietjie bang geword om my siel aan Lucifer te verkoop.

Sommige mense sê dat hierdie idee om die siel aan Lucifer te verkoop ‘n metafoor is. Ek benader alle finansiële transaksies met Lucifer en sy demone ernstig. Ek glo werklik dat die verkoop van die siel aan Lucifer tot vroeë dood kan lei.

As jy jou siel aan Lucifer wil verkoop, raai ek jou aan om jou geskrewe ooreenkoms versigtig te formuleer. Sê asseblief dat Lucifer jou siel kan hê slegs nadat jy op ‘n natuurlike en vreedsame manier (van ouderdom) gesterf het.

Daar is talle voorbeelde van towerspreuke wat verkeerd geloop het. Soms het Lucifer en sy demone, en ook die geeste van die dooies geen sin vir humor nie. ‘n Beswering, ‘n ooreenkoms of ‘n vloek kan ongewenste omstandighede skep, byvoorbeeld:

jy wil jou vyand straf met die vloek van vetsug, maar sy word swanger en tel gewig op

jy wil jou geld van iemand terughê en toor, jy kry jou geld terug, maar nou wil iemand anders hul geld van jou terughê

Wil jy my opinie hê? Moenie jou siel aan Lucifer en sy demone verkoop in ruil vir geld nie. Jy kan ander betalings aan Lucifer en sy demone bied.

Wat wil demone hê? Hulle wil hê mense moet hulle aanbid. Jy kan die demone aanbid in plaas daarvan om jou siel aan die demone te verkoop.

 

 

 


 

Finansiële ooreenkomste

met Lucifer: hierdie demoon

is ‘n vampier!

 

Lucifer is ‘n baie vriendelike demoon, maar hy is baie trots. Moenie vir Lucifer en sy demone vrees nie, want hulle is almal regverdig wanneer dit kom by die uitruil van dienste.

Maar jy moet weet: Lucifer hou daarvan om mense te gebruik deur hulle baie hard te laat werk. Hierdie demoon gee nie graag toegang tot maklike geld wat uit die lug val nie (byvoorbeeld: loterye wat miljoene belowe).

Finansiële kontrakte met Lucifer en sy demone werk goed en dit help om finansiële sukses te behaal as jou finansiële doelwitte realisties is en jy bereid is om na jou doelwitte te werk.

En dit is waar: diegene wat Lucifer aanbid, eindig as ryk mense, want Lucifer gee groot geluk met betrekking tot geld.

 

 

 


 

My blog

 

Afrikaanse blog