Christene in besigheid: Sal hulle Lucifer en sy demone aanbid?


 

 

 

 


 

Demon Lucifer word in die Grimorium Verum beskryf en dit is sy seël.

 

Christene in besigheid is mans. Hierdie manne aanbid Lucifer en sy demone. Hoe weet ek? Ek het verskeie manlike kliënte van verskillende lande gehad en hierdie mans het finansiële ooreenkomste met Lucifer by my gekoop.

Ek het ook verskeie Christelike manlike kliënte gehad wat wou hê ek moet hulle lei oor verskillende tipes towery met demone. Hierdie manne was sakemanne en het die beskerming van Lucifer se demone nodig gehad.

Ek het ook gehoor dat Christenkliënte kla oor hul familielede wat vir hul siele bid. Ek sê altyd: “Ignoreer jou familie”. In hierdie pos wil ek inligting gee vir bekommerde familielede en ook vir nuuskierige Christene in besigheid.

Hoe sal die demone ‘n Christelike sakeman beïnvloed nadat ‘n finansiële ooreenkoms met Lucifer gesluit is?

Hoe moet ’n Christensakeman die bekommerde familielede hanteer?

Kan ‘n Christen sakeman voortgaan om tot Jesus te bid en Lucifer te aanbid?

Ek hoop dat hierdie pos ‘n bietjie verligting van bekommernis kan bring vir mans wat baie graag ‘n finansiële ooreenkoms met Lucifer wil hê, maar bang is vir demone. Ek hoop dat hierdie plasing ook verligting vir die bekommerde naasbestaandes sal bring.

 

 

 


 

Christene in besigheid:

wie is Lucifer?

 

Lucifer is die keiser van die hel. Lucifer is die hoofgod van die hel en sy demone is minderjarige gode. Die idee van Hel is natuurlik ‘n metafoor en dui nie op ‘n fisiese plek genaamd Hel nie.

Lucifer en Yahweh (Jehovah of Jesus Christus) is twee verskillende gode, maar hulle behoort tot dieselfde sambreel van godsdiens. Ek roep Jesus Christus ook van tyd tot tyd, maar ek hou meer van Lucifer en sy demone.

Legendes sê dat Lucifer baie na aan God was. Dit was die begin. Volgens ‘n teorie wat uit beide Christelike en Moslem-tekste afgelei is, was Lucifer aan God gehoorsaam toe God die eerste mense (waarskynlik Eva en Adam) geskep het.

Toe God geëis het dat alle Engele die eerste mense gehoorsaam, het Lucifer kwaad geword en in opstand gekom (hy was te trots). Dit het die grondslag geword van die legende van Satan in die Christelike wêreld.

Sommige beweer dat die Duiwel nie Lucifer genoem moet word nie, omdat die Duiwel uit die hemel en af ​​in die hel geval het, en sodoende sy titel van Lucifer (die Ligdraer) verloor het.

Lucifer en ander demone word in die Grimoirium Verum beskryf. Lucifer en sy Aartsdemon Lucifuge Rofocale word in die Sleutel van Salomo genoem.

Lucifer word ook in die Goetia genoem en in verband met demoon Belial en demoon Paimon.

 

 

 


 

Christene in besigheid:

wat kliënte sê

 

Een Christenman was in ‘n diamantbesigheid en hy het die finansiële ooreenkoms met Lucifer by my gekoop. Ek het aan die man verduidelik dat hy nie sy siel aan Lucifer moet verkoop nie.

Ek het voorgestel dat hierdie man vir Lucifer en sy demone gereelde geskenke tydens elke volmaan bring. Dit is ‘n veilige manier om die demone terug te betaal vir hul hulp in besigheid.

Hierdie kliënt het vir my gesê dat hy nie meer die behoefte voel om elke oggend en elke aand tot Jesus te bid nie. Natuurlik het die demone die man beïnvloed.

Is dit oukei? Ja, dit is normaal. As jy bekommerd is, kan jy Jesus Christus saam met Lucifer en sy demone ontbied. Jy kan gawes aan beide gode bied: aan Jesus Christus en aan Lucifer.

Ek het ook streng Christelike kliënte gehad wat verskillende soorte dienste van my aangevra het:

hou van magie met die demone Sallos en Dantalion

geldmagie met die robbe van Clavicula Salomonis

geldmagie met die planetêre talismane

finansiële kontrakte met Lucifer (omdat dinge baie sleg gegaan het as gevolg van Corona)

my raad oor die onderwerp van towery met demone

Hierdie Christen kliënte het baie geweet van Christelike towery en hulle was oop vir towery met Lucifer en sy demone.

Hierdie kliënte het nie ‘n kinderagtige reaksie van vrees teenoor my gehad nie. Hulle het geweet dat ek wit en donker towery beoefen: heksery met aartsengele en heksery met demone.

 

 

 


 

Christene in besigheid:

ignoreer bekommerde

familielede!

 

 

Dit is geldmagie saam met Jesus, Maria en ander geeste. Ek gebruik die Bybel om psalms te lees. Ek bid tot Yahweh, Jesus en Maria.
Dit is geldmagie saam met Jesus, Maria en ander geeste. Ek gebruik die Bybel om psalms te lees. Ek bid tot Yahweh, Jesus en Maria.

 

Ek raai aan om bekommerde familielede te ignoreer, want daar is niks om oor bekommerd te wees nie. Ek meng geeste volgens my bui. Gedurende sommige dae roep ek Yahweh, Jesus, Maria, die demoon Sorath en aartsengele.

Ek het ook ‘n paar psalms uit die Bybel gelees. Die lees van psalms uit die Bybel is ‘n baie kragtige metode om ons towerkrag te versterk. Dit is ook ‘n kwessie van smaak.

Soms hou ek daarvan om net met demone te toor. Daar is niks fout met my gemengde praktyke nie. So, jy kan jou familie verseker dat jy veilig in die lewe sal wees.

 

 

 


 

Christene in besigheid:

bly ‘n Christen!

 

Ja, natuurlik, jy kan voortgaan om ‘n Christen te wees. Ek is ook ‘n Christen. Ek behoort aan die Protestantse en Ortodokse kerke, maar ek is ‘n heks (ek beoefen towery).

Beslote mense het my vroeër verwerp. Hulle het my gevrees, want ek het met demone toor. Ek is oop met my heksery praktyke.

Maar as jy met ander mense sake doen, is dit goed om jou godsdienstige toorkuns privaat te hou. Mense kan ‘n bietjie bang word as hulle min van godsdienste weet.

 

 

 


 

My blog

 

Afrikaanse blog