‘n Miljoenêr besigheid in puin: hoe om finansiële stagnasie te oorkom en jou besigheidstrategie te verander


 

 

 

 

 


 

Demon Lucifer word in die Grimorium Verum beskryf en dit is sy seël. Lucifer het my gehelp om my besigheidstrategie te verander.

 

‘n Miljoenêr besigheid in puin is ‘n normale ding vandag. Ek het verskeie kliënte uit die miljoenêr-klas. Sommige van hulle staar nou ‘n baie slegte en skrikwekkende finansiële situasie in die gesig.

Hierdie mense is my terugkerende kliënte en ek het verskillende soorte towerspreuke vir hulle uitgespreek: liefdestowerspreuke en ook geldtowerspreuke. Ek is so behulpsaam as wat ek kan wees, want ek verstaan ​​hul behoeftes ten volle.

So, een van hierdie kliënte het my gister gekontak en geskryf:

“Hallo,

nou dink ek ek het weer jou hulp nodig met die geldmagie. Ek is op die punt om geld op te raak. Dit gaan baie sleg met die maatskappy. Bankrotskap is baie naby.

My vrees om nie geld te hê nie gaan verder as alles. Ek het passief geword en ek is baie hartseer. Ek het geen energie vir my boek wat ek begin skryf het nie.

So wat dink jy moet ek doen? Help my asseblief.”

 

 

Europa en die VSA het die tydperk van ekonomiese resessie betree. Ekonomie wêreldwyd sal nou erger en erger word. Al hoe meer mense sal werkloos word.

Dit is baie belangrik om te verstaan: die massas sal nie jou dienste en jou produkte kan bekostig nie. Jy moet jou besigheidstrategie verander deur mense met goeie inkomste te teiken (die 10 % of 17%).

 

 

 


 

‘n Miljoenêr besigheid in puin:

my veranderde besigheidstrategie

 

Ek het ook hierdie uitdagings in die gesig gestaar en het verstaan ​​dat die massas nie meer my kliënte kan wees nie. Ek het gereeld ooreenkomste met Lucifer, Belial en ander demone gesluit.

Die demone het my gedryf om my besigheid uit te brei deur ‘n globale dekking te hê en deur kliënte van alle uithoeke van die wêreld te hê. Ek het die skrikwekkende finansiële stagnasie beveg en nou het ek ander tipe kliënte:

80% van my kliënte is mans en hulle is ryk mense

my kliënte kom van verskillende lande

Maar voor die jaar 2020 het ek net kliënte van die VSA gehad. Vandag het ek amper geen kliënte van die VSA nie. Voor jaar 2020 het ek geen ryk kliënte gehad nie, maar vandag het ek meestal ryk kliënte.

My kliënte is sakemense en hulle benodig spesiale dienste soos towerkuns om ‘n hofsaak te wen, towerspreuke en transaksies met Lucifer en sy demone. Die vraag na liefdesmagie is deesdae baie laag.

Liefde magiese rituele was my topverkoper voor die uitbreek van Corona. Vandag is ooreenkomste met Lucifer my topverkoperdiens. Mense in besigheid wil ooreenkomste met Lucifer hê en hulle kan dit bekostig.

 

 

 


 

‘n Miljoenêr besigheid in puin:

B2B strategie

 

B2B-strategie is vir jou. Ek doen ook B2B-aangeleenthede deur besighede te help om te oorleef. Jy moet jou dienste verander en jou nuwe dienste aan besighede bied.

Dit is ‘n hartseer feit: die massas kan nie meer jou kliënte wees nie. Daardie goeie tye is in die verlede. Ons moet die feit aanvaar dat ons nou in die tydperk van die ekonomiese resessie leef.

Die demone het my nader en nader aan ryk mense beweeg deur my manier van dink en my dienste te verander. As ek ‘n ooreenkoms met demone namens jou sluit, twyfel ek of jy baie vinnige verbeterings in jou besigheid sal sien.

My reis na ‘n beter inkomste was ‘n lang een. Eerstens moes ek my webwerwe uitbrei en wêreldwyd gaan. Daar was groot chaos in my besigheid en die onstuimigheid was skrikwekkend. Die chaos het vir 2 jaar geduur.

Maar mans hou daarvan om risiko’s te neem en hulle vra my om ooreenkomste met Lucifer namens hulle aan te gaan. Sommige van my kliënte wil eiendomsmagnate word en sommige wil hul besighede herstel.

So, verander jou besigheidstrategie!

 

 

 


 

My blog

 

Afrikaanse blog