Besigheid vandag: die groot probleme van klein en medium ondernemings en wat om te doen


 

 

 

 


 

Hierdie drake is ‘n simbool van die opofferings wat ons maak, want ons wil hê ons besighede moet oorleef.

 

Besigheid vandag is moeilik, as gevolg van die hoë inflasie in die VSA en Europa. My kliënte bestuur besighede en ek ken hul probleme: hulle het geen kliënte nie.

Ek het ook 80% van my voormalige kliënte verloor, omdat hulle nie meer my dienste kan bekostig nie. Die verlies is gevoel in die vorm van ‘n skrikwekkende finansiële stagnasie.

As jy wil hê jou besigheid moet oorleef, moet jy jou besigheidstrategie verander en besighede en hul eienaars teiken. Hoekom? Want daar is meer waarskynlikheid dat hierdie mense jou dienste en produkte kan bekostig.

In hierdie pos wil ek beskryf hoe my ooreenkomste met Lucifer en sy demone gedurende die jaar 2020 my besigheid en die tipe kliënte wat ek nou na my lok, verander het.

 

 

 


 

Besigheid vandag:

Februarie van die jaar 2020

 

Ek het ‘n ooreenkoms met Lucifer en verskeie ander demone aangegaan toe die Corona die wêreld getref het. Hierdie ooreenkoms het my besigheid radikaal verander. Die demone het my vingers begin beweeg en my webwerwe hervorm.

My besigheid het in die somer van 2020 internasionaal gegaan. Ek het ook die basiese beginsels van nuwe tale begin leer: Japannees en Duits. Alhoewel daar gesê word dat Japannees en Duits nuttelose tale is, stem ek nie hiermee saam nie.

Ek het kliënte van Duitsland en om met my kliënte in Duits te kan kommunikeer, is vir my baie belangrik. Maar om Duits op die vlakke C1 en hoër te leer is baie moeilik en verg 5 tot 7 jaar se gereelde oefening.

Vandag bestuur ek my blogs in 10 tale. Die Russiese taal is moeilik en Google translate sal nie die vertalings met ‘n 100% akkuraatheid regmaak nie. Ek gebruik aanlyn sleutelborde om korreksies aan die vertalings in te tik.

Die stres het in Februarie 2020 begin en die volgende jare was vir my stresvol soos die hel. Ek het my webwerwe dag en nag uitgebrei en ook die basiese beginsels van Duits geleer (deels tydens slaap).

 

 

 


 

Besigheid vandag:

gebruik jy nog Facebook?

 

Vandag gebruik ek nie Facebook om my besigheid te bevorder nie. Dit is omdat mense nie geld het om vir my dienste te betaal nie. Ek het 80% van my voormalige kliënte verloor, want hulle het nie geld nie.

As jy Facebook-advertensies gebruik, spandeer jy geld op ‘n diens. Om vandag advertensies op Facebook te plaas, kan ‘n vermorsing van geld wees as jy nie jou strategie verander nie.

Een manier om jou besigheidstrategie te verander, is om besighede en hul eienaars te begin teiken. In hierdie geval moet jy ook spesiale dienste en produkte vir besighede ontwikkel.

Ek het ‘n Facebook-besigheidsblad en ek het van tyd tot tyd op my Facebook-bladsy geplaas. Gedurende die laaste maande het ek verskeie gesprekke met potensiële kliënte begin.

Ek was teleurgesteld toe ek uitvind dat daardie mense geld moet spaar voordat hulle kan bekostig om 50 USD vir my tyd saam met hulle te betaal.

Ek het verstaan ​​dat my besigheidstrategie verkeerd is, want ek moet besighede teiken en vir hulle dienste aanbied soos finansiële pakte met Lucifer.

Om besighede via Facebook te teiken is nie vir my gemaklik nie. Daardie kliënte wat eiendomsmakelaars is of ander tipe besighede het, vind my gewoonlik via my webwerwe. Dan weet ek dat hulle belangstel in my Okkultiese dienste.

Dus, afhangende van die tipe besigheid wat jy bestuur, moet jy jou besigheidstrategie verander:

jy kan ‘n boek skryf in plaas daarvan om met kliënte te werk

jy kan internasionaal gaan

jy kan besighede teiken

jy kan unieke maar duur dienste aanbied (vir besighede)

 

 

 


 

Besigheid vandag: ‘n netwerk

van nuwe kliënte

 

Omdat dit in my geval nutteloos is om Facebook vir bemarking te gebruik, gebruik ek nie Facebook nie. Ek het opgemerk dat my kliënte my via my webwerwe vind, want hulle kom van verskillende lande af.

My pryse is aanvaarbaar vir my nuwe kliënte en hulle beding nooit nie (soos die geval was met my ou kliënte). My ou kliënte het gekla dat my pryse te hoog was.

So, die hoë inflasie het ook my besigheid hervorm, want vandag het ek minder kliënte, maar my kliënte kan my dienste bekostig. Ek het ook al hoe meer kliënte wat klein en medium ondernemings bestuur.

So, ek verstaan ​​hul probleme ten volle: die gebrek aan kliënte. Daar is geen sin om die ou besigheidstrategie te bestuur en aan te hou om kliënte met leë beursies te lok nie.

‘n Besigheidseienaar moet veranderinge aan die aangebied dienste en produkte maak deur dit te verander en op te gradeer. Die finansies sal begin herstel nadat veranderinge aangebring is.

70% van my nuwe kliënte is mans en hulle maak goeie geld. Hierdie mannetjies aanbid Lucifer en hulle kom van verskillende lande: Griekeland, Italië, Brasilië, Rusland, Duitsland en Oostenryk.

Voordat die Corona die wêreld getref het, het ek ‘n baie gewilde diens gehad: liefdesmagie. Beide mans en vroue van die VSA het hierdie diens by my gekoop. Vandag is liefdemagie nie my beste verkoopdiens nie, want ek het geen kliënte van die VSA nie.

Vandag is my finansiële ooreenkomste met Lucifer en sy demone die beste verkoop diens. Dit is meestal mans van Duitsland en ander Europese lande wat ooreenkomste met Lucifer koop vir hul besighede.

 

 

 


 

My blog

 

Afrikaanse blog